Контакти
Малко повече за Ирина

Ирина се присъединява към екипа на ИПО през 2014 г. с желанието да допринася със свежи идеи към дейността на организацията и от пръв поглед се влюбва в каузата и посланията, които тя носи. През този период работи и трупа опит основно по проекта JUMP Math, като участва в обучения, координация на училища, логистика и разпространение на учебните материали, както и популяризиране на системата.

През 2015 г. довършва образованието си във Факултета по журналистика към Софийски университет, като едновременно с това работи последователно в няколко рекламни агенции и набира опитност в сферите на маркетинга, комуникации, реклама, журналистика и връзки с обществеността.

Като всеки млад и буден човек, тя отрано се сблъсква с проблемите в държавата ни на различни нива, има желание да допринася за промяна към по-добро бъдеще и търси своето място в активното гражданско общество. Намира работата в НПО сектора за смислена и ценна, както и самата екипна организация за добра алтернатива за изява на млад и търсещ човек.

През 2016 г. Ирина се включва отново в екипа на ИПО, като с увереност, много хъс и мотивираност дава своя личен принос към каузата на ИПО за промяна в образователната ни система. Има голям принос в областта на комуникациите и популяризиране на дейностите на организацията, като показва изключителна креативност и отдаденост. Рутинно, но не по-маловажно допринася и в администрация и логистика.

Младата специалистка има интересно хоби, обича да се гмурка – вярва, че любопитството, търпението и доверието в екипната работа, са задължителни качества за един водолаз. В свободното си време се занимава и с няколко вида танци – народни танци и кизомба.

Ирина избира да се гмурне в сферата на образованието, защото вярва, че промяната започва от самите нас и именно с промяна на нагласите за учене и комуникация с децата, ще допринесем те да станат уверени и мислещи хора, способни да се реализират и да живеят смислено и щастливо.