Warning: getimagesize(/home/prog5zt4/public_html/wp-content/uploadshttps://www.progresivno.org/wp-content/uploads/2016/03/campaign-jump-teachers-2016.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prog5zt4/public_html/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 103
Campaign Jump Teachers 2016

Кампания „Учители по JUMP“ 2016

Институт за прогресивно образование отваря активна кампания за обучение на учителите по JUMP Math за предстоящата 2016 – 2017 учебна година.

Запишете за предстоящия семинар по JUMP Math на 7 май, където ще научите пред какви предизвикателства ще се изправите с JUMP Math. Ще има тридневни обучения през месеци юни, юли и август. Очаквайте дати да бъдат публикувани, следете страницата Събития и новини, както и нашата facebook страница.

Обученията са отворени за всички учители, родители и специалисти в работата с деца, които искат да добият нови знания и да повишат професионалната си квалификация.

Желаещите да бъдат включени в обученията трябва да се регистрират и участват във въвеждащия уебинар, който е на втори април и да се запознаят с презентацията на Явор Джонев Принципи и философия на JUMP Math. За допълнителна информация: http://www.progresivno.org/jump-math/courses/