Warning: getimagesize(/home/prog5zt4/public_html/wp-content/uploadshttps://www.progresivno.org/wp-content/uploads/2020/06/Чебурашка.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prog5zt4/public_html/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 103
Пакетно обучение за детски градини „JUMP Math и Монтесори подход в детски градини“

Пакетно обучение за детски градини „JUMP Math и Монтесори подход в детски градини“

Дата/Час
07/07/2020
14:00 - 18:30

Категории


СКЪПИ УЧИТЕЛИ И ДИРЕКТОРИ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ,

В отговор на интереса Ви към доказаните в световен мащаб иновативни програми JUMP Math и Монтесори, организирахме за Вас обучение, съчетаващо уникалната комбинация от JUMP Math и Монтесори подход специално за детски градини.

Ще се радваме заедно да изследваме основните принципи на JUMP Math и Монтесори педагогиката, свързани с подкрепа на развитието на детето – как да разпознаваме нуждите му и да избираме подходящи дейности за него, как да формулираме насоките си така, че детето да ги възприеме. Ще Ви покажем как да създавате Монтесори материали и как да използвате и работите с учебните материали по JUMP Math.

Обучението е подходящо за педагози от начална и предучилищна педагогика. Обучението ще завърши с издаване на Удостоверения, които не са обвързани с ИРОПК и не дават квалификационни кредити, но Ви дават практически насоки за прилагане на методите и Ви зареждат с ценни ресурси за педагогическата Ви практика.

За успешно завършилите, екипът на ИПО и ДЦ „Цветна Градина“ планират бонус – присъствен семинар, за който ще бъдете поканени допълнително в началото на учебната 2020-2021 година. Провеждането ще е съобразено със ситуацията и мерките срещу разпространяване на коронавируса, в интерес на опазването на здравето на децата и учителите.


Регистрация и цени

Тъй като някои от Вас може вече да са преминали отделно JUMP Math или Монтесори обучения, предлагаме възможността да изберете и да се регистрирате само за частта, която Ви интересува:

   • Пакетното обучение „JUMP Math и Монтесори подход за детски градини“ е с цена 180 лв.
   • Обучение „JUMP Math подход за детски градини“ е с цена 100 лв.
   • Обучение „Монтесори подход за детски градини“ е с цена 100 лв.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

 


Обучението ще водят:

 • Олга Траянова, дългогодишен обучител и ръководител на екипа на Институт за прогресивно образование (ИПО) за квалификация на педагогическите специалисти и подкрепа на училищни екипи в процеса на прилагане на програма JUMP Math;
 • Виолета Тръпкова е управител на ДЦ „Цветна градина Монтесори“ и психолог с многогодишен опит в грижата за деца, прилагайки ежедневно принципите на Монтесори педагогиката.

Организационни детайли

 • Формат: 4 дни онлайн обучение
 • Дати на обучителните сесии: 

Монтесори подход за детски градини – на 7 и 8 юли 2020 г. от 14:00 ч. до 18:30 ч. (с 30 мин. почивка)

JUMP Math подход за детски градини – на 14 и 15 юли 2020 г. от 14:00 ч. до 18:30 ч. (с 30 мин. почивка)

 • Начин на провеждане: ZOOM, на имейла, посочен от Вас в регистрационната форма ще получите линк за достъп, както и програма на обучението
 • Заплащане: Заплащането е авансово по банков път, в платежното нареждане запишете кое обучение избирате и за колко участника е (напр.: Пакет за 2 учители; JM за 2 учители; Монтесори за 2 учители)

Институт за прогресивно образование
Уникредит Булбанк
IBAN: BG40UNCR70001521417093
BIC: UNCRBGSF