Warning: getimagesize(/home/prog5zt4/public_html/wp-content/uploadshttps://www.progresivno.org/wp-content/uploads/2016/03/jump-math-parent-academy-0004.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/prog5zt4/public_html/wp-content/themes/Total/framework/classes/image-resize.php on line 103
Презентация „JUMP Math – в училище и у дома“ (запис), с възможност за заявяване на учебни материали

Презентация „JUMP Math – в училище и у дома“ (запис), с възможност за заявяване на учебни материали

Дата/Час
25/03/2020 - 31/12/2021
Цял ден

Категории


Скъпи учители и родители,

Поради големия интерес към JUMP Math и извънредните условия, към които се налага да се приспособим, ние направихме запис на презентацията „JUMP Math – в училище и у дома“, което Ви дава възможност да я изгледате в удобно за Вас време. Цената на презентацията е 18 лв., може да завите желание за получването и в тази форма:

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК!

 

Презентацията е предназначена за всички, които биха желали да се запознаят с иновативната система за преподаване на математика в начален етап JUMP Math. Могат да се включат, както родители, които искат да се занимават индивидуално с децата си, така и учители и възпитатели, които искат да се запознаят с философията и принципите на JUMP Math, за да предложат системата за внедряване в училище.
Преминаването през тази стъпка, дава право за заявяване на учебни материали по JUMP Math за индивидуална работа. Цените на материалите може да видите в секция Учебни материали.

Цената на презентацията 18 лв. се заплаща по банков път:
Институт за прогресивно образование
Банка: Уникредит Булбанк
IBAN: BG40UNCR70001521417093
BIC:UNCRBGSF
Основание: JM Презентация

Ще се радваме да ни помогнете тази информация да достигне до повече хора, които се интересуват от JUMP Math.

Приятни занимания с JUMP Math!